Játékosok felfedezték a 2020-as új Call of Duty játék egyéni bemutatóoldalát, mely elvileg rendszeresen hoz majd friss infókat a játékról. Legközelebb pénteken.

Ami azt illeti, az Activision rettentően titokzatos a következő Call of Duty játékkal kapcsolatban. Persze szivárgásokból már sokat megtudtunk, hivatalosan eddig kevés infó érkezett. A következőket látva viszont egyértelmű, hogy a fejlesztők igen komoly, alapos, és egyúttal lassú leleplezőkampányt találtak ki.

Most úgy tűnik, hogy egyedi bemutatóoldalon szeretnék az apróságokat csepegtetni a játékról.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bármilyen részletet is megtudunk most a játékról. Sokkal inkább csak utalások, képes fejtörők ezek, melyeket a Treyarch valószínűleg azért készít, hogy fokozzák a várakozást a megjelenés kapcsán.

A nemrég megjelent webhely a PawnTakesPawn.com/tv, ahol egyelőre csupán egy kép látható, egy villogó időponttal. Ez augusztus 14-et jelöli, magyar idő szerint este 6 órával. Ez azt jelenti, hogy pénteken valószínűleg valamit felfednek.

Kép forrása: https://pawntakespawn.com/tv

Az Activision közben az oldal megtalálójának, NoahJ456-nak azt mondta, hogy a honlap megjelenése csupán az első lépése a Call of Duty 2020 leleplezőkampányának. Az augusztus 14-én bemutatott utalás a második lépés, nem a teljes leleplezés.

A Treyarch egyébként a napokban az Instagramra is kirakott egy képet, mely szintén egy hasonló Call of Duty 2020 utalás. A gond ezzel csak az, hogy ezzel nem sokat tudunk meg arról, hogy mivel is készülnek pontosan. A kampányt minden bizonnyal jól kitalálták, ám ez nem elégíti ki a rajongók tudásvágyát.

Az Instára ezt posztolta a Treyarch:

Kép forrása: Instagram

Szerinted mit tudunk meg augusztus 14-én?

Ezt láttad már?

Végre újabb balanszfrissítés érkezett a Warzone-ba

×