Ugyan még mindig relatív nagy rejtély övezi a next-gen konzolokat, azért a játékokról már egyre több információ lát napvilágot.

A Sony már megmutatta, hogy mire is képes a PlayStation 5 ha a látványról van szó. A Gran Turismo 7 előzetese mindnyájunknak emlékezetes maradt, ahogy az is, hogy milyen alacsony töltési időkre számíthatunk majd a next-gen konzolokon.

Most egy screenshot tüzelte fel a közösséget, melyet a következő Spider-Man játékban lőttek.

Az Entertainment Weekly által publikált képen valóban lélegzetelállító látványt figyelhetünk meg. Az Insomniac Games már korábban elmondta, hogy a játék képes lesz 4K 60FPS-el futni, most pedig további csúcstechnológiát figyelhetünk meg a képen.

Miles Morales kalandjai közben biztosan rácsodálkozhatunk majd a Ray-tracing által biztosított lélegzetelállító látványra, de az időjárás és a tükröződések is sokkal élethűbb hatást keltenek majd.

Ugyan a képen szerepel a „Captured on PS5” felirat, azt nem tudni, hogy ez egy játékmenetbeli kép, vagy egy Cinematic jelenet egy pillanata. Erre csak akkor kapunk majd választ, ha már végre a kezünkben tarthatjuk az új gépet és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-t.

Ti melyik géppel toljátok majd a karácsonyfa alatt? PlayStation 5 vagy Xbox Series X?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×