Egy kreatív igazgatóval kevesebb van most már a Ubisoftnál. A legújabb Assassin’s Creedért felelős vezetőt ugyanis meneszteni kellett.

Igazán kellemetlen helyzetbe sodorta magát Ashraf Ismail, az Assassin’s Creed: Valhalla volt kreatív igazgatója. A Ubisoft ugyanis menesztette állásából, amikor kiderült, hogy megcsalta a feleségét a játékszéria egyik rajongójával.

Hatalmas várakozás övezi az Assassin’s Creed sorozat legújabb részének megjelenését. A vikingkorba kalauzoló epizód a mostanára már megszokott szerepjátékos modellt fogja továbbvinni, a fejlesztők elmondásai szerint temérdek személyre szabhatósággal megfűszerezve. Eddig bárki próbálta, meg volt elégedve az alkotással, így bizakodva várjuk a novemberi megjelenést.

https://twitter.com/jasonschreier/status/1294255875495002112

Abból, hogy a játék ennyire gyönyörű és érdekes legyen, oroszlánrészt vállalt a projekt kreatív igazgatója is. Viszont sajnos a napokban nem azért állja körbe a média, mert mennyire fantasztikus munkát végzett, hanem azért, mert sikeresen kigolyózta magát az állásából, mert nem tudott megálljt parancsolni saját magának.

Bloomberg

A Bloomberg értesülései szerint Ashraf Ismail párkapcsolatban állt egy rajongóval, ami önmagában még nem lenne hiba, viszont mint kiderült mellette volt egy felesége is. A barátnőjének erről természetesen hazudott, így mikor kiderült, hogy igazából gyűrűt kellene hordania és várja valaki otthon, a kiborult hölgy bemártotta a Ubisoftnál.

A vezetőség pedig úgy látta, hogy az ilyen kétes ügyek között lavírozó igazgató nem való a céghez, így hát kirúgták.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×