A Warzone 5. évadával egy teljesen új gázmaszk került be a Warzone-ba. Mutatjuk, hol találod őket és mit is tudnak valójában.

Az igazán profi Warzone játékosok jól tudják, hogy a játék bizonyos szakaszaiban már igen fontossá válik a gázmaszk. Ha a győzelem kapujában elér minket a gáz, egy maszk bizony életmentő lehet. Eddig azonban csak egy típusú gázmaszk volt jelen a játékban.

Az Infinity Ward azonban az 5. évad indulásakor egy újfajta gázmaszkot vezetett be.

Nos, a gázmaszk alap verziója ugye lehetővé teszi, hogy a 15 másodpercig védve legyünk a halálos gázban. Ennek most egy hatékonyabb változata került a játékba.

A tartósabb gázmaszk a nemrég megnyitott stadionban szerezhető meg.

Kép: Warzone

Annak ellenére, hogy az 5. évad frissítésének leírásában a fejlesztők nem említik, a játékosok felfedezhették az új, Durable Gas Mask megjelenését. Használatával kétszer annyi ideig maradhatunk a gázban, mint alapesetben. Az új verzió aranyszínű árnyalattal rendelkezik, jelezve, hogy tulajdonképpen nagyon ritka.

Hogyan találd meg a tartósabb gázmaszkot?

Ezt a maszkot sajnos nem olyan könnyű megszerezni, mint a hagyományos verziót. Nem találkozunk vele csak úgy a földön, nem leljük meg ládákban, és nem vehetjük meg a Buy Station-nél sem.

Az egyetlen módja, hogy megkaparintsuk az, hogy bejutunk a stadion titkos szobáiba, melyeket ugye különböző kulcskártyákkal lehet kinyitni. A helyzet viszont az, hogy még ezen titkos szobákban is ritkán jelenik meg a különleges maszk, szóval némi szerencse is kell a megszerzéséhez.

Kép: Warzone

Bár jelenleg igen ritka ez a maszk, talán az 5. évad későbbi szakászában könnyebben elérhető lesz. Te találkoztál már vele?

A stadion titkos szobáit így lehet kinyitni.

Így nyisd ki a Stadium rejtett szobáit a Warzone-ban

×