Az Epic Games szinte semmit nem tud titokban tartani a megjelenésig, hiszen az adatbányászok mindent kiolvasnak a játék kódjából, jóval az élesítés előtt.

Az elmúlt időszakban rengeteg kritikát kapott a Fortnite az LTM playlistek miatt. Az elmúlt két szezonban ezek kvázi nem is léteztek, pedig régen hatalmas sikernek örvendtek a limitált ideig elérhető módok.

Amikor az Epic bejelentette a Summer Smash eseményt, elmondta a játékosoknak, az LTM-ek végre visszatérnek a Fortnite-ba. Ezeknek a módoknak a legtöbbje hatalmas siker volt, mint például az Unvaulted, mikor a játékosok újra minden őrültséget használhattak a győzelemért.

Visszatérő LTM-ek

Sajnos a Floor is Lava játékmódról továbbra sincs hír.

Sajnos azonban még mindig vannak olyan LTM-ek, melyek nem kerültek vissza a játékba. Többek között ilyen a Floor is Lava vagy a Getaway mód. Ha a híresztelések igazak, utóbbi nemsokára újra bekerülhet a Fortnite-ba.

Ha hihetünk VastBlast-nak, a népszerű Fortnite szivárogtatónak, több LTM is frissítést kapott az éles Fortnite kliensben. Ezek között vannak új módok is, de már ismertek, mint például a Getaway is megújult.

Ugyan az Air Royale vagy a Floor is Lava visszatérésére továbbra sem utal semmi, legalább a The Getaway talán tényleg visszakerülhet a játékba.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetésekkel készül még az Epic ebben a szezonban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×