Egy olyan BR, mint a Call of Duty Warzone, mely több mint 75 millió játékossal rendelkezik, nem teheti meg, hogy ne legyen privát meccs lehetőség.

Már több mint 75 millió játékos töltötte le és próbálta ki a Call of Duty Warzone-t, ezzel a számmal pedig az egyik legsikeresebb BR cím jelenleg a piacon. Ugyan Verdansk-ban már az ötödik szezon történései folynak, egy alapvető funkció még mindig hiányzik a Modern Warfare Battle Royale módjából.

Warzone privát meccsek?

Az egyértelmű, hogy nagyjából az első pillanattól lett volna erre a funkcióra igény, a fejlesztők azonban valamiért eddig nem tulajdonítottak neki különösebb szerepet. A privát meccsek nem csak azért fontosak, hogy a baráti társaságok együtt játszhassanak, ez a versenyszervezők életében egy alapvető szükséglet.

Most úgy tűnik végre érkezik a funkció. A többször bizonyítottan hiteles ModernWarzone nevű adatbányász számolt be az új felfedezéséről a Twitter oldalán.

 

Arról nem beszél az adatbányász, hogy pontosan mikor érkezik a frissítés. Könnyen elképzelhető, hogy a Season 5-ben befut, az Infinity Ward azonban nem arról híres, hogy félkész dolgokat élesben tesztel. Az is megtörténhet, hogy a Season 6 egyik nagy újdonsága lesz a privát meccs indítás.

Ti örülnétek ha zártkörű meccseket is lehetne indítani a Warzone-ban, vagy nektek nincs rá szükségetek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×