Ugyan még magunknak is alig merjük bevallani, a FIFA 21 tényleg nagyon jól néz ki, mind látványban, mind pedig érkező funkciók terén.

Minden évben beindul a hype-vonat a következő FIFA epizód körül, ezt pedig természetesen a kiadó is pörgeti minden lehetséges módszerrel. Általában az E3-on indul be az infók szivárogtatása, idén azonban minden eltért a megszokottól.

Az EA Play-en elindult hype-vonat, az pedig azóta sem állt meg. Most vége egy igazán részletes videót kaptunk a fejlesztőktől, amiben rengeteg gameplay-t érintő változást lepleztek le.

 

Az új gameplay több részre volt szedve, amit végig narráltan tekinthetünk meg. A videóban több nagyon jól hangzó ígéretet is kaptunk az ősszel megjelenő epizóddal kapcsolatban.

Ezek közé tartozik például a sokkal kreatívabb támadó jellegű mozgás, de a védekező játékosok is okosabbak lettek. Példának De Bruyne-t, Salah-t és Agüerót is felhozzák, többek között velük mutatták be az új, kreatív keresztbe futásos rendszert.

A védőknél szóba került Van Dijk, Fabinho és Kanté is. A támadás megállításán fáradozók is jobban mozognak majd az új részben, kevesebb lesz az életszerűtlen ütközés és esés-kelés, míg több és tisztább szerelést, jobb passz elvágásokat láthatunk majd.

További újdonságokra lehet számítani augusztus folyamán, ezek pontos érkezéséről azonban még nem beszélt az EA.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×