Bemutatta a Riot Games a League of Legends legújabb skincsaládját, a PsyOps-ot. A PBE-n már tesztelhetők az új tartalmak.

A League of Legends telis tele van különböző univerzumokkal. Az alapjáték, ha úgy vesszük a nulladik világ viszont minden karakter speciális skinje egy másik, teljesen eltérő univerzum része. Így születtek meg a Project, a Blood Moon, a Spirit Blossom, vagy éppen a Star Guardian univerzumok is. Épp ezért tudtak ezek a világok saját eseményeket és történeteket kapni, ugyanis az univerzumos tematika miatt nem kereszteződnek Runeterra történetével.

A kreatív csapat idén nyáron elhozta nekünk a Spirit Blossom univerzumot, ám úgy fest nincs megállás, a legújabb PBE frissítésbe is sikerült olyan tartalmakat belecsomagolni, amikről eddig még soha sem beszélhettünk. Ez pedig nem más, mint a PsyOps.

A skincsalád első öt tagját is bemutatták már, Ezreal, Sona, Master Yi, Shen és Vi fog az új tematikába burkolózni. Közülük Ezreal ráadásul még Prestige skint is fog kapni, vagyis valószínűleg sokan rá fognak repülni a token-farmolásra, elvégre egy igazán közkedvelt karakterről beszélünk.

 

 

Az új tartalmak egyszerre vegyítik a True Damage skinek színvilágát és a Project skinek futurisztikus és robotikus elemeit. Árnyékok és különböző pszichedelikus játékelemek fogják feldobni ezt az univerzumot.

Továbbá a Gemstone gyűjtők lehetőségei is bővültek, a PsyOps skinek mellett egy Hextech Ziggs is napvilágot látott.

A PBE-n már tesztelhető az összes új tartalom, az éles szerverre pedig legkorábban két hét múlva kerülhetnek fel.

×