A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legfrissebb előzetese alapján sokan úgy vélik, 5 fősre duzzadhatnak a csapatok az 5. évadban.

A sasszemű játékosok szerint a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 5. évadában némileg frissíti a csapatfelállást az Infinity Ward.

Ha hinni lehet a feltételezésnek, érkezik az 5 fős játékmód.

Az egyébként 36 gigás frissítés holnap, azaz augusztus 5-én érkezik, ami többek között teljesen új maprészeket, a vonatot, a zipline-okat tartalmazza, persze új fegyverek, operátorok mellett.

Erről itt olvashatsz bővebben.

Nos, a fejlesztők azonban nem sokat osztottak meg a Warzone új játékmódjairól, ám az előzetes alapján úgy tűnik, érkezik egy érdekes felállás. Fontos megemlíteni, hogy az Infinity Ward társvezetője, Patrick Kelly már beszélt az ötfős csapatokról, na meg a 200 fős lobby-ról még márciusban. Úgy tűnik, most bekerülhet.

Mire alapozzák?

Kép forrása: Reddit

A nemrég megjelent Season 5 előzetesben látható egy helikopter, melyben a szokásos 4 helyett öten ülnek. Négy karakter látható a helikopter oldalán, egy pedig a pilóta. Ha a korábbi tesztek végül megvalósulnak, akkor valóban 5 fős csapatok harcolhatnak majd a 200 fős csatatéren.

Érdemes megjegyezni, hogy ezt csupán feltételezés, tehát nem lehet tudni, hogy

  • valóban érkeznek az 5 fős csapatok, vagy sem
  • ha érkeznek, akkor állandó játékmód lesz-e, vagy csupán ideiglenes
  • ha érkeznek, akkor az 5. évad elején kerülnek bevezetésre, vagy később

Te örülnél az 5 fős squad felállásnak a Warzone-ban?

Megjött a hivatalos előzetes – Szinte mindent megerősítettek

×