Az Activision és az Infinity Ward végre kiadta a hivatalos, teljes előzetesét a Modern Warfare Season 5-nek. Izgalmas időszak elé nézünk.

Szinte biztosan kijelenthető, hogy az ötödik szezon a Warzone legjobban várt frissítése. Rengeteg tartalmi és játékbeli újdonság érkezik, bizonyos elemekről már hónapok óta pletykálnak.

Ahogyan az várható volt, a teljes megjelenés előtt az Infinity Ward még kiadott egy teljes értékű előzetest, mely rengeteg nagy hatású új tartalmat erősített meg.

 

Mikor kezdődik a szezon?

Ha nem történik semmilyen rendkívüli esemény, amiért el kell tolni a kiadást, a Warzone ötödik szezonja augusztus 5-én elrajtol. A PS4 játékosok már elő is tölthettek egy 34-36 gigás frissítést, telepíteni azonban csak a kezdés után lehet majd.

Mik az újdonságok?

Természetesen az ötödik szezon nem kizárólag a Warzone vagy a multiplayer frissítése. A teljes Modern Warfare frissül ilyenkor, minden szegmensbe érkezik új tartalom.

Warzone:

  • Stadion: Most már hivatalos, amit hetek óta tudni vél a közösség. Tényleg megnyílik a hatalmas komplexum, melynek végül egy robbanás szakítja szét a tetejét, nem egy teljes pályán átívelő atom.
  • Vonat: Erről is már többször hallani lehetett, most azonban már ez is tény. Az első néhány másodperces kedvcsináló videó is egy vonat belsejéből látszódott, igazából már ez garancia volt.
  • Drótkötelek: Korábban Verdansk-ban több olyan épület is volt, melynek tetejére csak hosszas lépcsőházi futkosás árán juthattunk fel. Ez az ötödik szezonban megváltozik, mostantól több magas épületen, a stadionon és még sok más ponton lesznek kötélpályák, melyek segítségével pillanatok alatt érhetünk el magas pontokat.

Multiplayer:

  • Érkezik két új 6v6 pálya is: Suldal Harbor és Petrov Oil Rig
  • Új pályát kap a Ground War is, ez lesz a Verdansk International Airport
  • Végezetül pedig a Gunfight is bővül, ide a Livestock nevű játszótér érkezik

Suldal Harbor

Petrov Oil Rig

Verdansk International Airport

Livestock

Az új pályákon kívül érkezik még a Shadow Company frakció, mely három új operátort hoz majd a játékba. Ha ez nem lenne elég, két új fegyver már szinte biztosan érkezik, ha minden igaz érkezik az AN-94 és a ACP9.

Ti várjátok már a Warzone ötödik szezonjának frissítését?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×