Úgy tűnik, vannak már olyan felhasználók a League of Legends közösségen belül, akik már több információval rendelkeznek az új karakterről, mint az átlag.

Igazán komolyan vette a Riot Games a nyári Spirit Blossom eseményt. Nem elég, hogy temérdek kozmetikai tartalom, új Event Pass és érdekes „dating sim”-szerű interaktív feladatok várnak a játékosokra, egy hónapon belül még két karaktert is élesítettek.

Lillia már játszható, Yone pedig a következő ciklussal érkezik, de már tesztelhető a PBE szerveren. S ha már a tesztszervernél járunk, a Riot Games-nek sikerült egy porszemet a gépezetben hagynia és véletlenül kiszivárogtatták a League of Legends 151. hősét is.

A forrásfájlok szerint Samira névre fog hallgatni, s már biztosan kész van a karakter a színfalak mögött, ugyanis több kedvcsináló is kiszivárgott a hiba miatt.

https://twitter.com/ThePotatoWard/status/1288019774920949760

 

PotatoWard értesülései szerint már a 10.16-os verzióban benne lesz Samira speciális Emote-ja, ráadásul a játékon belül is több Easter Egg is fel fog bukkanni, ami hozzá vezet.

Korábban a Riot Games azt ígérte, hogy a nyári dömping után egy Marksman (ADC) karakterrel fog bővülni a repertoár. Ez a hős valószínűleg Samira lesz.

Streamie, egy brazil tartalomgyártó ráadásul úgy beszélt az új karakterről nemrég, mintha pontosan tudná milyen képességtárral fog érkezni. Valószínűleg van egy belsős informátora, ugyanis Yone bemutatását és megjelenését is pontosan előrejelezte.

https://www.youtube.com/watch?v=V9XmxCohoEQ

 

A videós azt ígérte, hogy összességében egy „elképesztő” karaktert fogunk kapni, akinek lesz egy olyan képessége, ami Katarina ultijára, Urgot W-jére, valamint Irelia W-jére fog hajazni. (Valószínűleg össze lesznek gyúrva.) Sőt azt is megemlítette, hogy az egyik képessége „teljes mértékben rossz”. Vagyis könnyen lehet, hogy túl erős lesz.

Ha a 10.16-ban már elkezdi őt reklámozni a kiadó, akkor valószínűleg ősz elején fut majd be a hős.

×