A Deployable Cover nem egy közösség-kedvenc tárgy a Modern Warfare-Warzone családban. Mégis többre képes, mint azt elsőre gondoltuk.

Meg mondom őszintén, én magam igencsak keveset használtam a Warzone megjelenése óta a Deployable Covert. Nem éreztem feltétlenül hasznosnak, számomra több másik képesség árnyékába szorult a játékstílusom miatt. Úgy gondoltam, hogy inkább a passzívabb játékosoknak való, vagy azoknak, akik nem tudnak effektíven rotálni, ezért sokszor szorult helyzetbe ragadnak. A Warzone közösség viszont bebizonyította nekem, hogy erősen tévedek. Mondjuk ehhez ismerni kell azt is, hogy a játék minden csak nem egy stabil cím.

A napokban kiderült, hogy a Deployable Coverrel gyakorlatilag hülyére vehetjük ellenfeleinket egy épületen belüli összecsapás során. Ha egy ajtó elé helyezzük, akkor azt bizony onnan csak valami igazán hatalmas erő tudja csak eltaszítani, vagyis egy menekülő utat már el is vágtunk az ellenfeleink elöl. Nameless stream közben szaladt bele ebbe a stratégiába, a végeredmény pedig igencsak röhejes:

 

Majd tovább bogarásztam a Redditet is kreatív Deployable Cover használatok után kutatva és megtaláltam a kedvencemet. Azóta ezt már játékon belül is kipróbáltam és hajmeresztő, de tényleg működik. Valamiért a Covert úgy fejlesztették le, hogy elmozdíthatatlan lett. Könnyen el tudom azt is képzelni, hogy ez csupán egy jelenleg élő bug, viszont amíg bent van a játékban, végül is kedvünkre használhatjuk. A szállítható fal képes felfogni a hatalmas teherautókat is, ami garantáltan össze fogja zavarni az ellenfeleinket legalább annyi ideig, amíg a Gulágba nem küldjük őket.

Immovable Object vs U̶n̶stoppable Force
byu/xiMontyx inCODWarzone

Ha tehát úgy álltál a Deployable Coverekhez eddig, mint én, lehet érdemes lenne neked is újragondolni a szituációt, ugyanis jelenleg bőven többek ezek a tárgyak, mint holmi szállítható fedezékek.

Ezt olvastad már?

Korlátlan számú fegyver felvehető egy furcsa Modern Warfare glitch miatt

×