Váratlanul bukkant elő egy görkorcsolyás karakter a Fortnite forrásfájljai közül. Mint kiderült, számíthattunk volna az érkezésére, de figyelmetlenek voltunk.

A szezon elején számtalan újdonság érkezett a Fortnite-ba, így sok minden elkerülte a közösség figyelmét. Amikor új Battle Pass tartalmak érkeznek, meg kell szokni egy teljesen új pályát és meg kell tanulni az új fegyverek és mechanikák használatát, bizony kevesen vizsgálják meg a játék új töltőképernyőit. Holott most kiderült, ezt néha érdemes lenne megtenni, ugyanis a forrásfájlok között felbukkant egy eddig rejtett szett, amit már a szezon eleje óta tartogat nekünk az Epic Games.

A szóban forgó Loading Screen – Epic Games

Mivel sem a Battle Pass-ben, sem a forrásfájlok között nem bukkant fel a fent látható görkoris karaktermodell, valószínűleg az adatbányászok is úgy voltak vele, hogy csupán csak egy színes kép, ami a kreatívok fejéből pattant ki. Bár ismerhetnénk már ennél jobban is a Fortnite kiadóját, semmit sem csinálnak véletlenül. Mint kiderült a napokban, egészen eddig kellett türelmesen várni, Hypex lerántotta a leplet az eddig rejtegetett Outfitről:

 

Ami meglepő, hogy egyáltalán nem azokban a színekben pompázik az Outfit, mint amilyenben a Loading Screenen is láthatjuk. Adja magát ezután a kérdés, hogy vajon ennek a karakternek is többfajta stílusa lesz? Az előző szezon után nem lennénk meglepve, ugyanis ott minden Battle Pass skinhez készült egy Ghost és egy Shadow variáns. A Hypex által kiszivárogtatott képen fekete-fehérbe öltözött a hölgy, vagyis ebben a kontextusban a Shadow csapatot erősíti. Egy új Back Bling is készült hozzá, ami igencsak rendhagyóra sikerült. A táskájára egy pisztolytokot és egy medvecsapdát erősített az ámokfutó korcsolyás, ez pedig le merjük fogadni, hogy sokaknak elnyeri majd a tetszését.

Azt sajnos nem tudni, hogy Item Shop tartalomról, vagy egy esetleges Starter Packről beszélünk-e. De mivel az Epic feloldotta a titkosítását, valószínűleg hamarosan kiderül.

Ezt olvastad már?

Kellene az ajándék Fortnite Wrap? – Íme minden infó a Diplo koncertről

×