Csütörtökön meg is érkezett a váltás, ezúttal pedig 3 játékot kapunk teljesen ingyen.

Tegnap érkezett a váltás az Epic ingyenjáték szekciójában, ezúttal pedig 12 ezer forintnyi játékot húzhatunk be ingyen. Ezúttal a klónoké lesz a főszerep, ugyanis mind a 20XX, mind pedig a Barony egy jól ismert franchise-t koppintott, na nem mintha ettől kevésbé élvezetesek lennének.

 

 

20XX-ben egy modern MegaMan klónt tisztelhetünk meg, csak itt a kék öltözeten túl karakterünk némi sárgát is magára öltött. Ettől függetlenül, aki szereti az akció platformereket és az ész nélküli hentelést, az nem fog csalódni a 20XX-ben.

 

 

Barony alkotói pedig le sem tagadhatnák, hogy a Minecraft volt a fő inspirációjuk. Itt is gyakorlatilag ugyanazzal a grafikával találkozunk, mint a Minecraft esetén, viszont a játékmenet már inkább a Doomra hajaz. Az egész játék gyakorlatilag olyan, mintha a Minecraft és a Doom szerelemgyereke lenne, így ezt a játékot sem az elképesztő történet miatt fogjuk szeretni, noha számos RPG elemmel is rendelkezik, ami nem megszokott ebben a kategóriában.

 

Superbrothers: Sword & Sworcery EP-ben pedig egy harcos pap bőrébe bújhatunk, akit a nem mindennapi kalandjaiban irányíthatunk. Ez esetben is egy indie platformerről beszélünk, ahol a 2D pixelart grafika néhol elképesztő méreteket képes ölteni.

A játékokat erre találjátok

A három játék összértéke ráadásul 35,5 euró, azaz 12 ezer forintot spórolhatunk ez alkalommal, az akció pedig jövőhét csütörtökig tart. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

Egy elvágott kábel döntötte össze a Valve egyik amerikai szerverét

×