A MÁV szokott olyan problémába belefutni, mint amilyenbe most a Valve-nak sikerült. Egy elvágott vezeték okozott káoszt az egyik amerikai régióban.

A Valve éjjel a Dota 2 hivatalos Twitterén keresztül jelentette be, hogy gondok akadtak a „US East” szerverrel. Az amerikai keleti szerver egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni, ami több játék közösségét is érintette. A bejelentésben a fejlesztők leírták a problémát is, valami, vagy valaki elvágott egy fontos kábelt, ami szerveroldali leállást okozott. A Valve arra kérte a játékosokat, hogy ideiglenesen próbáljanak meg felkapcsolódni más szerverekre, vagy ha ez lehetetlen, várjanak türelemmel.

A probléma ugyan a Dota 2 profilon keresztül lett bejelentve, ám a visszajelzések szerint a Team Fortress 2 és Counter-Strike: Global Offensive online elérését is befolyásolta a régióban.

Mivel egy igencsak szokatlan hibáról beszélünk, így a Valve sem tudott még csak hozzávetőleges időpontot sem mondani a javítás befejezéséhez. A kellemetlenségért elnézést kértek, az érintett játékosoknak pedig addig az offline játékokat ajánlják.

Ezt olvastad már?

Újabb részleteket fedett fel a Marvel’s Avengers második War Table közvetítése

×