Az EA Origin Launchere nem igazán népszerű, az elmúlt években ráadásul csak néhány frissítéseket kapott. Most valami viszont kezdetét vette.

Tegnap hosszú idő után barátaimmal úgy döntöttünk: elővesszük az Apex Legends-et. Ehhez persze le kellett tölteni a játék frissítését az Origin Launcher-ben. Ezt megnehezítette a tény, hogy a haverom akárhányszor nyomott rá a frissítés gombra, az Origin egyszerűen bezárta magát. Persze nem ez az egyetlen probléma, mely a kezdetek óta felmerül az Origin kapcsán.

Az EA viszont azt reméli, hogy a közeljövőben induló Origin Launcher Beta, mely az Origin Access Premier tagok számára lesz elérhető, változtat ezen.

Kép forrása: EA

Az új Origin Launcher Beta jelentős javulást hoz, stabilitás, megbízhatóság terén – ígéri az EA. Hogy pontosan mi is változik majd, arról nem tájékoztatták a közösséget, de a friss regisztrációs oldalon láthatjuk, hogy újratervezett kezelőfelület és új sötét téma is várható.

Az Origin Access Premier tagjai ezen a linken csatlakozhatnak a bétához.

„Hallottuk a visszajelzéseket az Originről. Mindenki gyors, stabil és megbízható alkalmazást szeretne, amely összeköti mindenkit a játékokkal és a játékossal. Ez arra ösztönöz minket, hogy javítsuk az Origin élményt, hogy gyorsabb, okosabb, stabilabb asztali alkalmazást hozzunk létre. A következő néhány hónapban fejlesztéseket indítunk a bétaverzión keresztül” – mondta az EA.

Kép forrása: EA

Kétségtelen, hogy nagy szükség van a változásokra, hiszen az Origin nem igazán javult sokat az elmúlt évek alatt. Te szereted az Origint?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×