Egy adatbányász most rávilágít arra, hogy a múltban volt néhány olyan Revenant és Mirage buff, melyet aztán leselejteztek a fejlesztők.

Az Apex Legends egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy a különböző karakterek különböző képességekkel dobják fel a battle royale terepét. Egy-egy apró képességnek is igen jelentős hatása lehet a pályán.

Most kiderült, hogy Revenant és Mirage esetében volt pár elvetett képesség.

A Respawn persze általában nem fél attól, hogy változtasson a karaktereken, hiszen láttunk már nem egy átalakítást, ugyanakkor vannak esetek, amikor ők is nagyon óvatosan bánnak egy-egy buff vagy nerf bevezetésével. Egy adatbányász most a játékfájlok között olyan buffokat talált, melyeket úgy tűnik, a Respawn nem akart bevállalni.

Leselejtezett Revenant buff

Shrugtal egy igen megbízható Apex adatbányásznak számít. Az általa talált kód szerint Revenant Silence képessége megakadályozta volna az ellenfél játékosait a healelésben, amikor aktiválja.

A Silence jelenleg sebzi a közeli ellenfeleket, és 20 másodpercre leállítja a képességek használatát. Igen durva lett volna, ha még kötözni sem engedi az ellenfeleket.

Twitter: Shrugtal

Leselejtezett Mirage buff

Mirage esetében talán még frusztrálóbb lett volna ez a félredobott képesség. A kód szerint ha egy ellenfél kilőtte volna a klónt, akkor flashbanget kapott volna. Vagyis minden klón kilövése után némileg elvakult volna az ellenfél.

Twitter: Shrugtal

Shrugtal egyébként egy külön videót is szánt a leselejtezett buffok kitárgyalásának.

 

Talán mondanunk sem kell, hogy ezek a képességek nem érkeznek a játékba, csupán megmutatják, hogy hányféle ötleten dolgoznak a fejlesztők, amikor megpróbálják átalakítani a metát. Sok esetben találnak az adatbányászok adatokat egy-egy érkező hősről, ám valószínűleg annyi tervezet és változat van, hogy sosem lehet tudni, mi kerül a végső változatba.

Hogy a jövőben milyen karakterváltozások jönnek, azt valószínűleg már a 6. évad indulásakor láthatjuk majd, valamikor augusztus közepén.

Szerinted érdemes lett volna bevezetni a két fenti képességet?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×