Ha szeretted a League of Legends PvE játékmódjait, akkor Riot Reav3 bejelentése biztosan nem fogja feldobni a hetedet. Úgy fest, nem játszanak velük elegen.

Nemrég elstartolt a League of Legends legújabb játékbeli eseménye, a Spirit Blossom. Talán korábban nem is volt ehhez hasonló event, a Riot ugyanis két hullámban élesíti a kozmetikai tartalmakat, s ráadásul két új hőst is bevezet. Az egyik már játszható – Lillia -, míg Yone jövő hét közepén válik elérhetővé mindenki számára. A hype tehát hatalmas, a játékosok pedig a visszajelzések szerint igencsak kedvelik.

Korábban számtalan próbálkozása volt a kiadónak esemény téren, a Snowdown Showdown például eleinte csak egy map recolor volt, később kozmetikai tartalmakkal is erősítettek a fejlesztők, de szintén a téli esemény keretein belül jelent meg először a Poro King játékmód is. Többnyire megünnepeljük együtt Halloweent, de saját, speciális események is készültek, mint például az Odyssey.

Spirit Blossom esemény – League of Legends

Utóbbi szakított minden korábbi modellel és nem a PvP faktort, hanem a PvE-t erősítette. Szintén ehhez volt hasonló a Star Guardian esemény is. Viszont rég nem láttunk ezekhez hasonló eseményt és játékmódot. Az ok pedig nem véletlen, statisztikák alapján a Riot Games-nek egyszerűen nem éri meg foglalkozni ilyesmivel. A játékosok játszanak egy-két kört az adott móddal és soha többet nem néznek vissza.

Ryan „Riot Reav3” Mirales pár nappal ezelőtt Redditen szólt hozzá egy poszthoz, amiben arról érdeklődtek a játékosok, hogy visszatérnek-e ezek a fajta módok a játékba. A rioter nem állította biztosra, viszont kiemelte, hogy véleménye szerint erre nem sok esély van.

Ha tehát a PvE módok voltak a kedvenceid a League of Legends-ben és már nagyon vártad a visszatérésüket, ez a hír biztosan nem dobja fel a hetedet. Bár ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára!

Ezt olvastad már?

Nunu egy hibának köszönhetően Kaynné változhat Summoner’s Riften

×