A Valorant adatbányászai most olyan hangfájlokat találtak, mely szerintük a hamarosan érkező Killjoy nevű ügynökhöz tartozik.

A Valorantban jelenleg 11 ügynök érhető el, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Azonban régóta tudjuk, hogy a League of Legends-hez hasonlóan a Riot ebben a játékban is tovább karakterek bevezetését tervezi.

Ezek közül az elmúlt időszakban az adatbányászoknak köszönhetően több név is kiszivárgott már, köztük az egyik Killjoy volt. A híres adatbányász, Mang0eLeaks a legutóbbi 1.04-es frissítés fájljai közt kutakodott, így bukkant rá friss hangfájlokra is.

Ezek közt ott volt Reyna és Cypher néhány új mondata is, melyek mind Killjoy-ra vonatkoznak.

A „Little Engineer” és az „Enough with the robots, I want their makers” sorokat nehéz lenne félreérteni. Azt pedig már régóta tudjuk, hogy Killjoy egy mérnök karakter lesz, vélhetően letehető robotokkal a képességei között. És hogy milyen hangja lesz ezeknek a robotoknak? Úgy tűnik abból is kaptunk egy kis ízelítőt.

Természetesen annak ellenére, hogy Killjoyról már több esetben megjelent szivárgás, a Riot Games még nem jelentette be az érkezését. Valószínűleg a jövőben bevezetni kívánt új hősök még tesztelés alatt állnak.

Szerinted valóban Killjoy lesz a következő Valorant ügynök?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×