Ezúttal sem panaszkodhatunk az ingyenes játékarzenált illetően.

Ismét csütörtök, ennek örömére az Epic Games rendszerében már módosult is az ingyenes játékfelhozatal. Remélhetőleg mindenkinek sikerült beszereznie a Torchlight II-t, de ezzel együtt már meg is kaptuk az eheti pakkot, ami már most ígéretesnek tűnik. Persze senki ne számítson GTA V-hasonszőrű AAA-s játékra. Viszont az indie címekben épp az a legjobb, hogy mindig tudnak valami újat nyújtani, valami olyat, amit az AAA-s címek nem.

Az eheti kínálat

Ezúttal a Next Up Hero és a Tacoma került bele a kalapba. Az előbbi egy platformer, RPG, akció keverék, a grafika pedig visszaröpít a ’90-es évekbe. Aki egy kis hentelésre vágyik, az biztosan nem fog csalódni a Next Up Heróban.

 

Ezzel szemben a Tacoma egy igazi chilles, gondolkodtató játék, ahol bizony nem a lövöldözésé a főszerep. A történet szerint egy elhagyatott űrállomáson kell feltalálni magunkat, ahol egy okos otthon jellegű rendszer a társaságról is gondolkodik.

Az anyagiakat tekintve a Next Up Hero alapesetben 20 eurót kóstál, míg a Tacomáért 17 eurót kér a kiadó.

Ennek megfelelően ezúttal is szép összeget takaríthatunk meg, a két játék összértéke ugyanis 37 euró, azaz 13 ezer forint.

Az ajánlatot erre találjátok.

Az akció egészen jövőhét csütörtökig tart, amikor is délután 5-kor cserélődnek majd a címek. Amennyiben pedig a játékokat a raktáratokba tettétek, természetesen a későbbiek során is megmaradnak.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

Egy titokzatos konténer került a Tesla gyára elé

×