Mit szólnál, ha nem kéne többet amiatt aggódni, hogy izzad a kezed játék közben? Itt az egér, ami ebben segít. Egy kis ventilátort építettek bele.

Vannak olyan emberek, akik számára -különösen a nagy nyári melegben– igazán nagy kihívás egérrel játszani. Azok, akiknek izzadósabb a keze és ez zavarja az egérhasználatban is, örülhetnek. A Zephyr kínálatában talán elkészül az egér, melyben egy kis ventilátor is helyet kapott, hogy lehűtse a kis gamer kacsónkat. Mi lehet ennél nagyobb királyság?

A Zephyr azt állítja: megtalálta a megoldást az izzadós kéz problémájára. Egerük folyamatosan hűti a tenyerünket.

Kép forrása: Zephyr

A megoldás egyébként igen egyszerű: egy pici kis ventilátor került az egérbe, a borítás alá. A kis eszköz szintén az USB porton keresztül kap energiát, és állításuk szerint csendes is. Mivel a borítás könnyen levehető, tisztítani is egyszerűen lehet.

Kép forrása: Zephyr

A Zephyr egyébként egy közösségi kampányt tervez indítani, hogy megvalósíthassa a tervet: a Kickstarter hamarosan elindul. A különleges egér ára 158 dollár lenne, ami nagyjából 50 ezer forintnak felel meg. Akik viszont jelzik igényüket kedvezményesen kapják meg: 79 dollárért.

Sajnos ez azt is jelenti, hogy az egérhez még nem lehet hozzájutni, így sajnos kipróbálni sem tudjuk. Pedig szívesen teszteltük volna.

A Zephyr egerének oldalát itt találjátok, itt tudtok értesítést is kérni a kampány indulásáról.

Te szeretnél ilyen egeret?

A GTX 1060 és az 1080p a legnépszerűbb a gamerek körében

×