Sejtelmes videót posztolt a Blizzard a hivatalos Hearthstone Twitterre. Érkezik az új kiegészítő bejelentése, ráadásul hamarabb, mint azt reméltük.

Nagyon jól indult az Ashes of Outlands kiegészítő ciklusa, megjelentek a Demon Hunterek és jó pár új játékmechanika. Visszatért az élet a játékba, aztán Blizzardnak más tervei voltak. Nagyon erősek lettek DH-k, pár nap alatt teljesen bekebelezték a ranglétrát. Aztán véleményem szerint túlságosan sok időt töltött azzal a fejlesztőcsapat, hogy gyengítse Illidant, s végeredményben sikerült teljesen szétbarmolniuk mindent. A Demon Hunterek jelenleg a kanyarban sincsenek ahhoz képest, amire képesek voltak a kiegészítő megjelenésekor, s úgy tűnik, ez még egy ideig így is marad. A Blizzard néhány napja azzal védekezett, hogy ez a sok átalakítás csupán amiatt történik, mert szeretnék sokszínűbbé tenni a Classt, s a jövőben többet akarnak kihozni belőle, mint egy egyszerű Tempo Bot. A kérdés természetesen adja magát: ha ezek voltak a tervek, akkor miért kellett kiadni „félkész” formában?

Kissé szkeptikusan állok hát ezek után az új kiegészítőhöz, aminek a bejelentése meglepően közel lehet. A hivatalos Hearthstone Twitteren megjelent egy bejegyzés, ami erőteljesen sejteti az kieg bejelentését:

A poszt 15 órája került ki az oldalra, s azt ígérik a megosztási szövegben, hogy „holnap” érkezhet a nagy leleplezés. Ez azt jelenti, hogy ha tartják magukat a 24 órás ablakhoz, akkor pár órán belül be is kell fusson az új kiegészítő bejelentése.

Ezúttal sokkal színesebbnek tűnik a csomag a rövid videó alapján, mint amilyen az Ashes of Outlands során tapasztalható volt. Reméljük ezt a kártyák sokszínűsége is tükrözni fogja. Készüljön hát mindenki, hamarosan jön az új ciklus bejelentése!

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×