Éles a legújabb Summer Shodown kihívás a FIFA 20-ban. A FUT játékosok a Granada – Real Madrid mérkőzés két kulcsszereplője közül választhatnak.

A visszatérő FIFA játékosok már hozzászokhattak ahhoz, hogy a Team of the Season után beindul az uborkaszezon, s egészen az új részig tart. Most, a FIFA 20 esetében viszont szakított a megszokott formátummal az EA Sports és a Summer Heat promócióval további okot adott nekünk arra, hogy idővel elő-elővegyük a játékot.

A market mét bőven aktív, bár tény, nem annyira pörgős, mint mondjuk karácsony környékén szokott lenni. Ha a Weekend League-ek miatt nyüstölöd a játékot, akkor nagy valószínűséggel a Summer Heat már nem köt le, viszont ha szeretsz jobbnál jobb kártyákat a gyűjteményedben tudni, az EA Sports bizony most aranytálcán hozza el neked a tartalmakat.

 

A legújabb Summer Showdown összecsapás a Granada – Real Madrid mérkőzést helyezi reflektorfény alá. Ezúttal is dönthetnek a játékosok, hogy pár százezer Coinért Machís (Granada), vagy Vinícius Jr. (Real Madrid) lapjára csapnak-e le. A győztes csapathoz tartozó kártya 3 Overall Ratinggel lesz jobb az összecsapás után, vagyis potenciálisan két 95-ös kártyára csaphatunk le. Döntetlen esetén 1-1 Overall Ratinget kap a két kártya. Megcsinálhatjuk mindkét játékos SBC-jét, de belemehetünk a szavazós játékba úgy, hogy csupán csak egy kihívást oldunk meg. Egy biztos, vasárnapig lesz esélyünk kivenni a szóban forgó játékosokat, ugyanis a Granada – Real Madrid mérkőzést hétfő este (július 13.), magyar idő szerint este 22 órakor játsszák le Granadában.

Nem lesz egyszerű dolga a granadai gárdának, ugyanis a Real elleni elmúlt öt mérkőzésükből egyetlen egyet sem sikerült megnyerniük. A madridiaknak pedig kötelező a győzelem, ha meg akarják tartani a négy pontos előnyüket a Barcelonával szemben.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×