A szezon elején biztosan nem sokan gondolták volna, hogy Amerika kapitány felbukkan a Fortnite-ban. Az Epic Games összehozta, s már meg is vásárolható.

Az adatbányászok elől nincs menekvés. Lassan ezt már az Epic Games is készpénznek veszi, ugyanis az összes nagyobb meglepetést napokkal korábban lelőnek nekünk a leakerek. A Season 3 Battle Pass csomagjába a fejlesztők ezúttal egy DC szuperhőst, Aquamant csomagolták, így nem sokan számítottak Marvel megjelenésre. A Disney tulajdonában lévő képregény óriás viszont máshogy gondolkodott, július negyedike okán ismét egy Marvel hőssel bővült a Fortnite.

Megérkezett Amerika kapitány az Item Shopba.

 

Igaznak bizonyultak a hírek, tényleg egy hibrid pajzzsal szerelték fel, amit egyszerre lehet Back Blingként és Pickaxe-ként is használni. Zseniálisan néz ki akció közben, tényleg visszaadja azt az élményt, amit a képregények oldalán, vagy a mozivásznon láthattunk a karaktertől.

Az Outfit és a tematikus Emote – Fortnite

Persze meg is kérik érte az árát, Captain America 2000 V-Buckért van meghirdetve az Item Shopban. Ezért az árért cserébe megkapjuk a kétfunkciós pajzsot és az Outfitet is.

https://twitter.com/HYPEX/status/1278843877974294529

Elvileg a boltnak is tematikus színekbe kellett volna borulnia, ám ez jelenleg nem tűnik valóságosnak. A karakter megvásárolható, ám pontosan ugyan úgy néz ki a Shop, mint eddig. Lehetséges, hogy július negyedikén áll majd át. De ez majd kiderül.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×