Nem mindenkinek tetszik a Fortnite Chapter 2 Season 3 újdonsága, ennek ellenére az kétségtelen, hogy alaposan átrendezte a játékot. Csökken a vízszint.

Már az előző szezon közepén elindultak a pletykák a harmadik szezonnal kapcsolatban. A közösség egy része a sztori folytatását próbálta betippelni, mások pedig inkább a pályaváltozásokra voltak bepörögve. Utóbbi csoport fején találta a szöget, hiszen bejöttek a találgatások. A szezon kezdetén tényleg ellepte a víz a pályát, sok helyszínt ezzel maga alá temetve.

A közösség nem volt feltétlenül elragadtatva a víz térnyerésétől, ugyanis így kevesebb helyre lehet landolni és az effektív harcterület is jelentősen lecsökkent.

Az Epic korábban már elmondta, hogy csökkenni fog a vízszint, most pedig el is indult a kiemelkedés.

Az egyértelműen látszik, hogy a játékosok örülnek az újra felbukkanó helyeknek, ugyanis így végre nem kell a túlzsúfolt landolási helyeken azonnal harcba bocsátkozni.

Comment
byu/Crazyfoxeye from discussion
inFortniteCompetitive

A legjelentősebb változások közé tartozik Salty és Steamy kiemelkedése, mely POI-k végre újra teljesen a víz felszínére kerültek.

Comment
byu/Crazyfoxeye from discussion
inFortniteCompetitive

SPOILER: Ez lehet a szezon végi állapota a Fortnite pályájának.

A szezon előrehaladtával további helyek fognak kibukni a vízből, így lassan, de biztosan visszaáll a már jól ismert pálya. Természetesen apróbb változások lesznek, a POI-k visszatérésével újra alaposan szétszóródhatunk és kocsikázni is végre lesz lehetőségünk.

Nektek tetszik a harmadik szezon? Jók az újdonságok?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×