Ismét kaphatunk ajándék OTW lapot az EA Sports-tól, persze ehhez rendesen ki kell ürítsük majd a pénztárcánkat. Íme az összes lehetőség.

A héten visszatér a FIFA 20-ba a Team of the Week promóció, ami évek óta a szíve-lelke a játéknak. A koronavírus ugyan rendesen átírta, mind a fejlesztők, mind pedig a világ játékosainak terveit, a bajnokságok többsége a hetekben újraindult. Ez természetesen hatással volt az EA Sports játékára is, meglehetősen kaotikus lett az idei rendszer.

Körülbelül félúton le kellett fújni a TOTW promóciót és újakkal kipótolni az uborkaszezont. A TOTS-t sem lehetett hivatalosan élesíteni, így egy „So Far” verziót kaptak a FIFA 20 játékosok. Mostanra már többnyire ki le szokott futni minden komolyabb futball liga, vagyis az EA nyárra már inkább a következő IP reklámozásával foglalkozik. Nos, 2020 rendhagyó lett, úgy kezdtél el promózni a FIFA 21-et, hogy még bőven a bajnoki-időszak kellős közepén vagyunk.

 

Az új verzióról már szépen lassan érkeznek meg az újabbnál újabb információk, többek között az előrendelői csomagokat is bejelentette az EA Sports. Persze minden évben elmondjuk, hogy „nem fogjuk előrendelni a játékot”, aztán valahogy mindig jól megél belőlünk a cég. Íme a bejelentett csomagok részletei:

FIFA 21 Standard Edition

  •  3 Rare Gold Pack – heti egy három héten keresztül, 5 meccses „Cover Star” Loan kártya,  3 meccses Loan FUT Ambassador Player Pick, Special Edition FUT mezek és stadionok

FIFA 21 Champions Edition

  •  3 nappal a hivatalos megjelenés előtt már játszhatunk (Early Access), 12 Rare Gold Pack – minden héten egy 12 héten keresztül, 5 meccses „Cover Star” Loan kártya, „Homegrown Talent” bónusz a Karrier módba, 3 meccses Loan FUT Ambassador Player Pick, Special Edition FUT mezek és stadionok

FIFA 21 Ultimate Edition

  • 1 Untradable FIFA 21 Ones to Watch kártya, 3 napos Early Access, 24 Rare Gold Pack – 2 per hét 12 héten keresztül, 5 meccses Cover Star Loan kártya, Homegrown Talent Karrier mód bónusz, 3 meccses loan FUT Ambassador Player Pick, Special Edition FUT mezek és stadionok

FONTOS: Ahhoz, hogy megkapjuk az Ultimate Editionhöz járó Untradable OTW kártyát, augusztus 14. előtt kell előrendeljük a játékot.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×