Ismét ajándékcsomagot kapnak a PlayStation Plus tulajok a Fortnite-ba. Már körvonalazódik is a tartalom, hamarosan megérkezhet.

Nagyon jóban van az Epic Games a Sony-val, még úgy is, hogy korábban többször is idő előtt leakelt tartalmakat a PlayStation Store. Az új Fortnite szezonban is kapnak exkluzív ajándékot a Plus tagok, vagyis ezt a rendszert nem borítja meg a kiadü.

A játékosoknak nincs más dolguk, mint összekötni az Epic Games és a PlayStation felhasználójukat, előfizetni a PS Plus-ra és várni az ajándékcsomag megjelenését. Ekkor ugyanis felugrik egy ingyenes Add-On a PS Store-ban, amire ha rákattintunk, a játékban megjelennek az új tartalmak.

Ha van a háztartásban PlayStation, de PC-n Fortnite-ozol, akkor is érdemes legalább az elemek aktiválásáig PS-re is feltenni a játékot, ugyanis a megszerzett tartalmakat utána PC-n is használhatjuk.

 

 

Az új PS Plus csomagba a következő tartalmak kerülhetnek a forrásfájlok alapján:

  • Stratosphere Glider
  • Sky Sail Glider
  • Wavecrest Pickaxe
  • Down Arrow Contrail

Ami viszont érdekes, hogy a v13.00-ás tartalmak között felbukkant egy Wave Breaker nevű Outfit, ami pontosan ugyan abba a szettbe tartozik, amibe a PS-es tartalmakat sorolja az Epic. Annyi a különbség ebben az esetben, hogy Item Shop címkét kapott, vagyis valószínűleg oda fog érkezni.

Ha viszont az Outfitet is a csomagba rámolja az Epic, az elmúlt hónapok egyik legjobb PS Plus csomagja érkezhet meg hamarosan.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×