Őrült sokáig húzta a Chapter 2 Season 3 indulását az Epic. Ha ezek után nem adják ki Aquaman-t, nagyon mérgesek leszünk!

A Fortnite Chapter 2 Season 2 az eddigi leghosszabb szezon a Fortnite történetében. Az Epic Games több okból is megtoldotta az időszakot, közrejátszott a koronavírus, George Floyd halála és általános időhúzás is történt.

Most végre úgy néz ki, hogy tényleg nincs több elvesztegetett XP, lassan, de biztosan, elkezdhetjük farmolni az új Battle Pass-t. Szinte már a kezünkben érezzük az új szezont, a Chapter 2 Season 3 holnap, azaz 06.17-én rajtol el. A szezonzáró Device esemény már le is ment, azt ide kattintva nézhetitek meg.

Elindult a hergelés

Ha valamihez, a játékosok fantáziájának feltüzeléséhez nagyon ért az Epic. Ennek megfelelően meg is jelentek az első gyanús képek a Twitteren, ahol Aquaman-re utaló jeleket helyeztek el.

Az arany eszköz szinte egyértelmű jele Aquaman érkezésének, ezzel együtt pedig már szinte borítékolható a pálya elvizesedése is.

A harmadik (és egyben negyedik) jel talán nem annyira egyértelmű, itt először egy bolygót fedezhetünk fel, majd inkább tűnik egy játéknak az égitest.

Az új szezont indító frissítés biztosan sok új játékmechanikát hoz majd magával. A kör már most egy hatalmas víz monstrum, mely természetesen sebzi a játékosokat és harcolni sem lehet benne.

A mai nap folyamán további kedvcsinálókra számíthatunk, ha pedig valami megmozdul, mi azonnal megírjuk nektek.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×