Elkezdték kutatni a Warzone játékosok az új szezon új tartalmait. Most úgy tűnik, hogy páran valami igazán érdekesre bukkantak.

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare negyedik szezonja. Ez azt jelenti, hogy a Warzone játékosok is új tartalmakat kaptak, többek között egy új Battle Pass-t is. Ám ezek az új időszakok többnyire pályaváltozásokkal is járnak, így mikor megérkezett a Season Four, többen elkezdték vizsgálni a pályaelemeket.

Néhány szemfüles játékos sikerrel abszolválta a feladatot, legutóbb Dam környékén bukkantak furcsa újdonságokra.

Submarine by dam?!?!
by inCODWarzone

A Warzone esetében nem lehet kizárni, hogy a fent látható videó furcsa jelzéseit egy bug idézi elő, de most egyezzünk meg abban, hogy nem ez a helyzet. Az előző szezonban még nem tudtunk ilyesmit produkálni a duzzasztógátnál, most viszont helikopterrel a jégtükör felett repkedve érdekes jelzéseket kaphatunk.

A játék azt mutatja, hogy a víz alatt egy meghatározott területen valami mozog, s emberek is találhatók arra. A játékosok egyből arra gondoltak, hogy ez egy jel a játék történetének előmeneteléhez. A nagyobb fórumokon tengeralattjáróra gyanakszanak, a témát azóta már a nagyobb Call of Duty tartalomgyártók is felkapták.

Eleinte a bunkereknek sem gondoltuk, hogy kulcsfontosságú szerepet ad az Infinity Ward, mégis az eddigi legmeghatározóbb elemei voltak mind a játékmenetnek, mind pedig a történetnek. Könnyen lehet, hogy a Dam területén is éppen egy ilyen esemény körvonalazódik.

Ti mit gondoltok?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×