Fortnite

Zayt beleállt a Fortnite profikba – Makrózással gyanúsítja Tfue-t is

Áll a bál a Fortnite profik közösségében. Úgy tűnik, sokan nem tudnak mit kezdeni a karantén miatt felgyülemlett energiájukkal, s inkább elkezdik felégetni maguk körül az összes hidat. Újonnan Zayt kezdett el köpködni riválisaira, ám a történet Ausztráliában kezdődött.

Két ausztrál Youtuber, EJLad és SerpentAU egymásnak estek, ugyanis előbbi meggyanúsította riválisát azzal, hogy csupán makrók miatt teljesít jól. A makrózás – vagy angolul macro – lehetővé teszi, hogy egyetlen gomb lenyomásával a játék egy gombkombinációt érzékeljen. A Fortnite esetében ez tiltott, de rettentően nehéz lekövetni. Ugyan részben ezt SerpentAU elismerte, de pontosított, csupán egy videó erejéig próbálta ki, azóta nem használta.

A csetepatét látva nem kellett több az NRG profijának, Williams ‘Zayt’ Aubin úgy döntött, hogy olajat önt a tűzre. Egy Twitter folyamban leírta, hogy a makrónak köszönhetően körülbelül egy évvel korábban rábukkant egy technikára, amit azóta csak „double movementként” ismer a közösség. Mivel tudta, hogy nem fair alkalmazni, így nem használta előnyszerzésre. Viszont azt is sikerült e mellé kiteregetnie, hogy több ismert profi viszont alkalmazza a makrókat és véleménye szerint szomorú, hogy valószínűleg sosem fogják őket megbüntetni.

Twiter – Zayt

Zayt meg is nevezett pár profit. Tfue, Zexrow, UnknownxArmy, BuckeFPS, Khanada és Kreo is közöttük volt. Az említettek közül többen is reagáltak Zayt írására, meglepő módon igencsak szarkasztikusan.

Tfue és Zexrow még nem reagált a vádakra, utóbbi valószínűleg azért, mert van ő neki mostanában ennél jóval nagyobb gondja is. Lehetséges, hogy azért nem vették Zaytet annyira komolyan az említettek, mert érzik, hogy csak a 15 perc hírnévre vágyott. Bizonyítékot nem tudott felmutatni, a vádoló tweeteket pedig azóta már törölte a profiljáról.

Cloud

Korábbi cikkek

Ezzel a Warzone fegyverrel darálj a Season 2 utolsó óráiban

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy…

8 óra telt el azóta...

A 240 Hz sem álom többé, bomba áron adják ezt a gamer monitort

2024.04.02. – Az elmúlt időszakban aranykorukat élik a gamer monitorok. A legutóbbi elemzések, kutatások kimutatták, hogy…

8 óra telt el azóta...

Tudományosan bizonyították, hogy van, aki több FPS-t lát, mint az átlag

2024.04.02. – Hosszú évekig a 60 Hz-es LCD monitorok uralták a piacot. Ez azt jelenti,…

8 óra telt el azóta...

Az Intel már készül, nagyot szólhatnak az újgenerációs videokártyáik

2024.04.02. – Az Intel processzorokban hosszú évek óta találkozhatunk grafikus magokkal, ám ezek kifejezetten gyenge egységek…

9 óra telt el azóta...

Ezeket adja a prémium Call of Duty BlackCell Pass – Megéri megvenni?

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as…

9 óra telt el azóta...

Egy orosz hacker Switch-re portolja a Grand Theft Auto V-öt

2024.04.02. - Amikor előkerül az örökzöld téma, hogy PC-t, vagy konzolt vegyen az ember, előbbi…

11 óra telt el azóta...