Kétségtelen, hogy a battle royale rajongók körében most nagy kedvenc a Warzone. Persze a játék nem tökéletes, így örülnénk az alábbi funkcióknak.

Bár egy kicsit késleltetve lett, hamarosan végre tényleg elindulhat a Call o Duty Modern Warfare és Warzone 4. évadának tartalomfrissítése. Természetesen a játék nagy kedvenc, és bár rengeteg izgalmas funkciót tartalmaz, nem tökéletes.

Íme tehát négy olyan dolog, melyet szívesen látnánk a játékban a jövőben, persze a játékmód-bővítés és hibajavítások mellett. Sőt, az is simán lehetséges, hogy az alábbi ötletek valamikor bekerülnek a játékba. Ha pedig neked is lenne ötleted arra, hogy mit kéne beépíteni, ne habozz megosztani velünk!

Klasszikus fegyverek

Kép forrása: Treyarch

A Call of Duty rajongók talán emlékeznek még a franchise első játékaira. Annak idején harcoltunk a második világháborúban, megállítottuk a nukleáris háborút, legyőztünk terrorista rezsimeket, sőt még az űrben is jártunk.

Mindegyik Call of Duty játék új fegyvereket, skineket, killstreakeket mutatott be. Bár annak ellenére, hogy fegyverarzenál tekintetében nincs okunk panaszra, néha jó lenne látni valamilyen klasszikus fegyvert a sorban.

Jelenleg természetes, hogy modern fegyverek vannak a játékban, hiszen nem véletlenül Mondern Warfare a címe. Ugyanakkor akár esemény szintjén el tudnánk képzelni valamilyen olyan változatot, ahol a klasszikus fegyverek dominálnak. Egy pletyka szerint egyébként a Black Ops-ból ismert ikonikus Galil valamikor bekerül a játékba. Szerinted mennyire lenne menő egy Thompsonnal futkosni Verdanskban?

Dinamikus időjárás

Kép forrása: Activision

Igen, tudom, hogy vannak olyan battle royale kedvelők, akik utálják, ha köd van, vagy esik az eső egy játékban. A dinamikus időjárás viszont szerintem izgalmas atmoszférát kölcsönöz. Van egy különös hangulata annak, ha esőben kell haladni, vagy épp a köd miatt alig észrevehető az ellenfél. Tulajdonképpen az időjárás képes megváltoztatni a játékmenetet és a játékosok hozzáállását.

Ugyanígy az éjszakai pályának is van egyfajta hangulata, ami teljesen más játékstílust kíván. Itt valószínűleg lenne előnye a Night Vision taktikának, a lopakodásnak stb. Ez biztos, hogy erősen megváltoztatná egy-egy helyzetben a metát. Karakterek, perkek és fegyverkiegészítők szintjén is.

Szezonális eventek

Kép forrása: Sledgehammer Games/Raven Software

Arra, hogy a Warzone-ban is elinduljanak az Apex Legends-ből, vagy a Fortnite-ból ismert szezonális események, minden esély megvan. Bár még nem tartunk ott, hogy Halloween, vagy hasonló ünnepi esemény induljon, az Infinity Ward már bebizonyította, hogy képes extra tartalmakat hozni a játékba.

Érdekes lenne mondjuk egy néhány napig tartó zombiinváziót látni Verdanskban, vagy akár egy 50 vs 50 vs 50 háborút. Te milyen LTM eventet hoznál be a Warzone-ba?

További mapfrissítések

Kép forrása: Warzone

Igen, tudjuk, hogy az utóbbi időben a fejlesztők nagyon sokat dolgoznak azon, hogy frissítsék a battle royale mapot. Nemrég megnyíltak azok a bizonyos bunkerek, melyek nem csak új területet jelentenek, de bevezetik a következő évad történéseit is.

Azt gondoljuk, hogy ez egy nagyon jó irány, ilyenből azt gondolom sokunk látna még többet. Sokan pletykáltak arról például, hogy a gát hamarosan átszakad, jelentősen átalakítva a terepviszonyokat. Akár vízi járművek is bekerülhetnének, melyek új izgalmakat hoznának a csatákba.

Természetesen ezen kívül is számos dolog van, amit be lehetne hozni. Ezek közül valószínűleg sokat maga az Infinity Ward is százszor eltervezett már. Ugyanakkor tudjuk, hogy az ilyen játékelemek bevezetése nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. Sokszor egy-egy rövid LTM megalkotása és kivitelezése is hónapokat vesz igénybe. Szóval türelem rózsát terem.

Te milyen újítást vezetnél be a Warzone-ba, ha megtehetnéd?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×