Furcsa hibára bukkantak a Warzone játékosok. Olyan feladatot kaptak a játéktól, ami jelenleg teljesíthetetlen. Lehetséges, hogy túl korán bukkant fel?

Április végén – egészen pontosan 30-án – az Infinity Ward élesítette a Most Wanted contractokat a Warzone-ban. Komoly izzadásokban lehetett része azoknak, akiket kijelölt a játék, ilyenkor ugyanis az összes játékos meglátta a célszemélyt a pálya térképén. Ez támadó oldalról azért volt pozitív, mert egy ember pozícióját fixen ismertük, elszenvedői oldalról pedig komoly extrákkal járt a túlélés.

Ha kijelöltek minket a Most Wanted szerződéssel, de sikerült életben maradnunk az időzítő lejártáig, a játék elárasztott minket jutalmakkal. Temérdek pénzt és ingyen Buy-Backet kaptunk a rendszertől.

Akcióban a Most Wanted szerződés – Samito/Infinity Ward

A probléma mindezzel csak az volt, hogy a közösség egyik legkedvesebb contractja bánta a megjelenést, a Most Wanted érkezésével kikerült a játékból a Bounty Contract. Ez természetesen nem tetszett a játékosoknak, el is kezdték a tüntetéseket a különböző fórumokon. Ez olyan szinten a sarokba szorította az Infinity Wardot, hogy egy nap után visszacserélték a Most Wanted szerződéseket a Bounty-kra.

Most viszont egy játékbeli bug arra utal, hogy talán visszatérnek a negyedik szezon során a Most Wanted contractok.

Néha érdekes dolgokra képesek a napi küldetések – Warzone

Vannak ugyanis játékosok, akiket a napi küldetések szekciója újonnan Most Wanted szerződések teljesítésére sarkall. A gond csak az, hogy ezek ugye jelenleg hivatalosan nem a játék részei. Így tehát vagy teljesen megzavarodott a rendszer, vagy túlságosan korán került be a napi ciklusba a fent látható feladat.

Valószínűleg a következő szezonig már nem nyúl bele hivatalosan a játékba az Infinity Ward, így ha valamikor, akkor a negyedik szezon megjelenésével térhetnek legkorábban vissza a Most Wanted contractok.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×