A bétában nem látott hibák ütötték fel a fejüket, mikor elindították élesben a VALORANT szervereit. Őrült nagy tömeg szabadult rá a szerverekre.

Hatalmas érdeklődés övezte a VALORANT teljes megjelenését a több hetes béta stádium után. Ennek megfelelően a szerverek indulásával hatalmas tömeg próbált meg fellépni egyszerre a szerverekre. Természetesen ennek meg is lett a következménye, a szerverek hamar bemondták az unalmast.

A fejlesztők is csak annyit tettek hozzá: remélik, hogy egy órán belül sikerül javítani a hibát.

 

Nem meglepő, hogy problémákba ütközik, pláne az EU régióban a Riot Games. Sajnos a League of Legends is nagyon sokszor küzd hasonló szerveroldali instabilitásokkal, amikor valamilyen új esemény indul, vagy valamiért több játékos játszik az átlagosnál.

További problémák vannak a küldetésekkel és a Battle Pass-el

Szerencsére a szervereket sikerült időközben stabil állapotba hozni, azonban nem minden probléma oldódott meg ennyivel. Több játékos is, a világ minden pontjáról arra panaszkodik, hogy a küldetések és Battle Pass által megszerezhető tartalmak nem lettek elérhetőek, hiába oldották fel őket.

A Riot Games nagyon alaposan monitorozza a megjelenés körüli problémákat, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy a nagyon közeli jövőben javítják ezeket a hibákat is.

Nektek tetszik a VALORANT? Van esélye lenyomni a CS-t, vagy elélnek majd egymás mellett?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×