Miután lezárult a VALORANT béta időszaka és végre megjelenik a játék, a Riot megmutatja, mennyire segítettek a playerek jobb játékot készíteni.

Miután nemrég véget ért a VALORANT zárt béta időszaka, a Riot közzétett egy rövid statisztikát arról, hogy miként javult a játék a tesztelés alatt. A hibák bejelentése, a csaló játékosok reportolása mind segítség volt a fejlesztők számára, hogy jobb játékot készítsenek.

„A VALORANT zárt béta nagy lehetőség volt számunkra, hogy megtudjuk, mi működik, mi nem, és mit tehetünk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a játékban” – írta a Riot.

„Íme itt van az, amit a segítségetekkel elértünk az elmúlt két hónapban” – tette hozzá.

Csak néhány példa:

  • A játékban összesen 1254 játékmenetbeli hiba fordult elő, ezek közül 383-at javítottak a játékosok jelentése alapján.
  • Összesen 7786 csalót kaptak el, akik megpróbáltak visszatérni a bétába. Őket kirúgták, mivel a hardver bannolva lett.
  • A VALORANT zárt bétája alatt összesen 2409 alkalommal omlott össze a szerver, ami nyilván egyre kevesebb volt a béta vége felé.

A játék napokon belül, pontosan június 2-án jelenik meg hivatalosan. A játékosok persze azt várják, hogy a megjelenéssel új ügynök, új map és új játékmód érkezik, nem beszélve a korábbi problémák javításáról.

Sajnos azonban mint tudjuk, tökéletes játék nincs. Bár a Riot valószínűleg most mindent megtesz azért, hogy mindenki maximális élményt kapjon, az indulás valószínűleg káoszba fullad majd.

Június 2-án a játékot valószínűleg ellepik a playerek, főleg azok, akik eddig nem tudták kipróbálni. Te felkészültél már az indulásra?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×