Megérkezett a legújabb frissítés, a v12.60. Telis-tele pakolták a fejlesztők újdonsággal, az egyik a Shopot és a Lockert is érintette.

A reggeli órákban megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, a v12.60. Az új ciklusba temérdek újdonságot pakoltak a fejlesztők, kezelésbe vették a Party Royale LTM-et, valamint az Item Shop készleteit is feltöltötték. A Fortnite története hamarosan felpörög, a Chapter 2 második szezonja ugyanis a végéhez közelít.

Apropó Item Shop: könnyen lehet, hogy pénzesőre számíthat az Epic, a forrásfájlok alapján ugyanis úgy tűnik, visszatér a játék legritkább skinje a játékba. Recon Expert az első szezon óta nem volt megvásárolható, most viszont új stílust kapott a fejlesztőktől.

Ha esetleg visszatér, érdemes lesz beszerezni, ugyanis mostantól sokkal gördülékenyebben használhatjuk majd kedvenc kozmetikai tárgyainkat. A Locker menüpont ugyanis elérhető lesz mostantól a mérkőzések között is, nem kell a főmenübe kilépnünk ahhoz, hogy karaktert cseréljünk.

https://twitter.com/MattTheo_/status/1263059173585059841

 

Sőt mi több, ha egy régen várt Outfit játék közben jelenik meg a boltban, az Item Shopot is egyből elérhetjük meccsek között. Ezek már régen várt Quality of Life változtatások, biztosak vagyunk benne, hogy most sokan fellélegeztek a közösségen belül. Érdekesen fog hangzani, de az ilyen apróságok azok, amik egyre jobbá és jobbá tudják tenni a játékélményt. Le a kalappal az Epic Games előtt, ezt most szépen eltalálták.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×