Újabb hullám söpört végig a VALORANT-on. Ezúttal is az anti-cheat áll a középpontban, a Vanguard kíméletlenül teszi a dolgát.

Phillip Koskinas, a Riot Games ani-cheat csapatának egyik fejlesztője Twitteren megerősítette: újabb banhullám söpört végig a VALORANT-on.

Újabb 1600 embert csíptek nyakon szabályszegés miatt, ezzel pedig a Vanguard anti-cheat már közel 9000 játékost fülelt le.

 

A Vanguard bevezetésekor több játékos is lázongani kezdett a világhálón, ugyanis véleményük szerint egy malware-re hajaz a Riot csalódetektora. Talán tényleg nem a legszolidabb program, ami fellelhető a piacon, viszont látszólag igencsak hatásos.

A Riot Games egyébként sem a csalóiról híres. A már 10 éves – egyébként szintén Free-to-Play –  League of Legends-ben szinte soha sem találkozni csalóval. A VALORANT is ezen az úton indult el, a Vanguard pedig jól láthatóan végzi a dolgát.

Persze ez még csak a bevezető időszak, a zárt bétát lehetséges, hogy egy rövid időre felváltja a nyílt béta, de ami biztos, hogy nyár végén jöhet a megjelenés. Akkor majd szignifikánsan megnő a játékosbázis, s ha ott is jól vizsgázik a Vanguard, azt hiszem a Riot Games előtt emelhetjük majd kalapunk.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×