Szegény Warzone-t az ág is húzza mostanában. Ha éppen nem a csalókkal kell megvívnunk, akkor a szerver áll a játékosok teljesítményének útjába.

Sajnos a lag, mint olyan nem egy ismeretlen jelenség az online játékok esetében. Több dolog is előidézheti, de a legtöbb esetben szerveroldali hibák, vagy a magas ping az oka a jelenségnek. Egy biztos, ha megjelenik, az erőteljesen roncsolja a játékélményt.

A napokban a Warzone sem működött úgy, ahogy eddig. Meglepően sok szaggatást tapasztaltunk. Utána jártunk hát a világhálón, hogy megtudjuk, gépet kellene-e cserélnünk, vagy az Infinity Wardnak kellene egy karbantartást végeznie.

Mint kiderült, nemcsak mi tapasztaltunk hajmeresztő akadásokat: az egész Warzone Reddit fórum hemzseg a bejelentésektől.

Íme egy példa a jelenségről:

That’s enough warzone for today
byu/TheCheezyTaco02 inCODWarzone

Sajnos azok sincsenek biztonságban, akiknél nem „teleportálnak” a játékosok, a szerver ezekben az esetekben is képes megtréfálni az embereket. Sok esetben előfordul, hogy a lövéseinket nem regisztrálja a rendszer, vagyis a szerverre már nem jut el a találatunk információja. Azt hihetnénk, hogy ellenfelünk csal, holott szimplán csak a játékkal történő kapcsolat a hibás.

Reméljük, hogy az Activision olvassa a fórumokat és hamarosan orvosolják a problémát. Így meglehetősen kellemetlen játszani.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×