Egyértelműen az egyik legnézettebb játék jelenleg a VALORANT a világon. Ráadásul az esport ág is jól teljesít, az emberek rákaptak a versenyekre.

Ugyan még csak egy hónapja jelent meg a VALORANT zárt bétája, már most látszik, hogy nagy dolgokat érhet el a cím. A Riot Games egyértelműen kijelentette, esport játékot szeretnének csinálni az új lövöldéjükből. Az áprilisi adatok szerint pedig bőven lesz is rá igény.

Az Esports Charts adatai szerint az előző hónapban 7,08 millió órát nézték emberek a különböző VALORANT bajnokságokat.

Maga a játék is jól teljesít, körülbelül 344 millió órát nézték az emberek a VALORANT közvetítéseket Twitch-en. Ezzel áprilisban a világ legnézettebb játéka lett.

 

A zárt béta megjelenésével több szervezet is úgy döntött, elindítják a VALORANT első kompetitív hullámát, s versenyeket fognak szervezni. Természetesen ezeket közvetítették is, így jött ki a 7,08 millió óra a felhasználói oldalon. Ebből az amerikai régiót kissé jobban megmozgatta az eseményhullám, a kicsit több mint 7 millió órából 4,51 milliót az NA régióból regisztráltak.

A legnézettebb VALORANT esemény jelenleg a 100 Thieves Invitational, amit egy időben átlagosan 400 ezer ember követett. Már így is az egekbe szöktek a számok, a hivatalos versenyszéria pedig még csak el sem startolt. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki a Riot Games a közösségből.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×