EA Sports FC

TOTSSF LaLiga objective – Segítség Mariano és Reguilón lapjaihoz

A TOTSSF harmadik hetén a spanyol első osztályon volt a sor. A védelembe bitang lapok érkeztek, melyhez most újabb játékosokat szerezhetünk. Viszonylag könnyen magas ratinggel rendelkező, de akár beépíthető játékosokat is kaphatunk. Így szerezd meg Mariano és Reguilón lapját:

A TOTSSF Moments játékos ezúttal Mariano, aki a Real Madridban játszik. Általában ezeket a játékosokat könnyebb kifarmolni, hiszen nem kötelező Rivals meccsen szenvedni, hanem elég a gép ellen tolni párat. Most egészen pontosan 6 mérkőzésre lesz szükség:

Mariano:

  • LaLiga Liftoff – Lőj legalább 3 gólt, 2 különböző Squad Battles vagy Rivals meccsen LaLiga játékosokkal. Nehézség: Professional.
  • Magic Mariano – Lőj gólt Finesse lővéssel (R1+kör, RB+B), 6 mérkőzésen olyan játékossal, akinek legalább 4 csillagos a gyengébbik lába (WF). Nehézség: World Class.
  • Physical Forward – Lőj gólt, és adj gólpasszt 4 különböző Squad Battles vagy Rivals meccsen, akinek legalább 80-as az alap Physicality statja. Nehézség: World Class.
  • Clean Sheet Succes – Nyerj legalább 2 góllal úgy, hogy nem kapsz gólt a mérkőzésen. Squad Battles minimum World Class nehézség, de Rivals is jó.

Reguilón:

  • Castilla Creator – Adj gólpasszt Trough Ball átadással ( PS: háromszög, X1: Y), 2 különböző Rivals mérkőzésen spanyol játékossal
  • Defensive Delivery – Adj gólpasszt 3 mérkőzésen LaLiga védőkkel.
  • Scoring Spaniard – Rúgj gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B) 4 különböző mérkőzésen, olyan spanyol játékossal, akinek a rosszabbik lába maximum 3 csillagos.
  • LaLiga Lightning – Rúgj gólt és adj gólpasszt 8 különböző Rivals győzelmen LaLiga játékossal, ahol a játékos Pace értéke minimum 86-os.

Mint látható, Reguilón egy picit nehezebb, de egyáltalán nem vészes. LaLiga védőket érdemes szélsőként játszatni, vagy szögletrúgásnál egy jobb rugóval elvégezni. Nekem így lett meg hamar az objective. A Scoring Spaniard, LaLiga Lightning, Castilla Creator feladatokhoz Rodrigo arany kártyája, vagy Inaki Williams bármely lapja tökéletes. Ha Dembélét is beépíted, akkor párhuzamosan a Magic Mariano küldetést is tudod csinálni.

Mariano péntekig, Reguilón pedig még 12 napig kiváltható, szóval van még idő az elkészítésre. Ha beépíteni nem is Foddernek tökéletes.

Te megszerezted már őket?

LEETeszteltük

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

7 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

7 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

7 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

8 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

8 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

9 óra telt el azóta...