Egyre többen jelezték Redditen, hogy valami nincs rendben a Warzone respawn-rendszerével. A fejlesztőknek feltűnt mindez, javítást ígérnek.

A gigabájtoktól folyamatosan csak duzzadó Warzone mindig meg tudja lepni a játékosokat. Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty battle royale egy pillanat alatt elvarázsolta a lövöldék kedvelőit, néhány nap alatt több milliós játékostábor alakult ki. Ám mivel Free-to-Play modellt kapott, sajnos a csalók figyelmét is felkeltette a játék. Több nagyobb influencer is azért fordított hátat a játéknak, mert a menetek túlnyomó többségében cheaterekkel akadtak össze.

Sajnos a szabályszegők hatása meglátszik a játékosszámokon. Képes néha őrületes pingeken is percekig meccseket keresni a rendszer. Ha pedig talál egy várót, akkor sem biztos, hogy minden flottul fog menni. Előfordul, hogy bizonyos játékelemek nem működnek rendeltetésszerűen.

Ilyen például mostanában a respawn (újraéledés) glitch, ami sokakat őrületbe kerget mostanában.

Nincs annál idegtépőbb, amikor az elesett társunkat akarjuk visszahozni a játékba, kifizetjük érte a pénzt, ám nem történik semmi. A játék azt az üzenetet küldi nekünk, hogy társunk már akcióban van, a pénzt ugyan elveszi, de a csapattárs nem tér vissza.

https://twitter.com/JoeCecot/status/1259236176122097664

 

Redditen több poszt is született erről a hibáról, ami most végre az Infinity Wardhoz is eljutott. A fejlesztők tudomásul vették a kellemetlen bugot, s azt ígérték, a következő frissítésben érkezik a megoldás.

Jó látni, hogy figyelemmel kísérik a közösségi megosztásokat a fejlesztők, így tényleg gyorsan és hatékonyan lehet orvosolni a legkritikusabb hibákat.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×