Bár a sokan arra számítanak, az eddiginél jóval kiterjedtebb játékélményt kapunk, az Assassin’s Creed: Valhalla nem lesz hosszabb, mint az Osyssey.

Az Assassin’s Creed: Valhallában minden bizonnyal óriási területekre és rengeteg friss tartalomra számíthatunk, ám a Ubisoft egyik kommunikációs vezetője, Malek Teffaha szerint nem lesz akkora, mint azt az újságírók gondolják.

Jelenleg ugyanis mindenki arra számít, hogy jóval nagyobb területet és sokkal hosszabb sztorit kapunk, mint eddig. Nemrég egy cikk is megjelent arról, hogy a játékban bejárható területe nagyobb lesz, mint eddig, hiszen norvég és angol területeket is magában foglal.

 

Az Assassin’s Creed: Valhalla nem szeretne a leghosszabb vagy a legnagyobb játék lenni a sorozat történetében” – mondta Malek Teffaha a játék méretére utalva.


Ettől függetlenül biztos, hogy a Valhalla igen komolyan veszi a történelmet és a skandináv mitológia világát, ahogy azt tette az Origins és az Odyssey esetében is. Tartalomban, felfedezni valóban, valamint csavaros történetben nem lesz hiány. A narratív rendező szerint a AC Valhalla egyedülálló a történetfelépítés tekintetében.

A többi AC játékhoz hasonlóan, a Valhalla ezen kívül lehetőséget biztosít arra, hogy nevezetes helyeket látogassunk meg, mint például a Stonehenge. Arról nem is beszélve, hogy mi magunk dönthetjük el, hogy férfiként vagy nőként játsszuk végig a történetet.

Ha pedig valaki még mindig amiatt aggódik, hogy nem tudja a játék majd elég ideig lekötni, ne feledje, hogy a fejlesztők a jövőben több DLC tartalmat is terveznek kiadni.

Az Assassin’s Creed Valhalla PS4-re, Xbox One-ra, a PC-re, a PS5-re és az Xbox Series X –re jelenik meg 2020 karácsonyán.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×