Apró gesztus, mégis mindig jó ilyet látni. Néhány év múlva egy jópofa emlék lesz ez az ajándék.

Hatalmas sikert arat a VALORANT, talán még a fejlesztők sem számítottak ilyen fogadtatásra. A játék első feltűnése óta folyamatosan téma a profik esportolók között is, többen már át is pártoltak a még bétában lévő játékhoz. Persze a közösséget sem hagyja hidegen, a Riot új fps játéka több Twitch nézettségi rekordot is megdöntött már a zárt béta alatt.

Mostanra a játékosok legnagyobb része bekerült a zárt bétába, ahol idő közben a ranked rendszer is élesedett. Bár a fejlesztők tartottak kicsit a kompetitív mód bekerülésétől, az mindenféle gond nélkül elindult az összes régióban.

Miközben vannak, akik már a legmagasabb rangban játszanak, mások még mindig a hősök kifarmolásán fáradoznak. A Riot nem tesz különbséget a játékosai között, mindenkinek egyenrangú ajándékkal készül, megköszönve az ilyen korai érdeklődést a játék iránt.

 

Mindenki, aki eleget nézett VALORANT streamet ahhoz, hogy bekerüljön a bétába, a játék éles indulásakor a fent látható kártyát fogja megkapni, melyet beállíthat majd a nyilvános profiljára is. Hasonló jutalmat oszt például a DICE minden Battlefield béta tesztelőnek az epizódok indulásakor, csak ott dögcédula formájában jelenik meg.

Fontos, hogy az is megkapja induláskor a kártyát, aki eleget nézett közvetítést, mégsem jutott be a zárt bétába.

Nektek tetszik a VALORANT? Várjátok már az éles megjelenést?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×