A DC ismert szuperhőse, Aquaman lehet a következő Fortnite szezon nagy durranása. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz össze a fejlesztőcsapat.

Pár nappal ezelőtt megjelentek a Fortnite-on belül az első jelei a soron következő szezonnak. Az Epic Games ugyan pár héttel kitolta a Chapter 2 második szezonját, ám ez nem lassította le a fejlesztőket abban, hogy tökéletesítsék a harmadikat. A pályán felbukkanó plakátok szerint nagyobb hangsúlyt kap a víz, ez pedig valószínűleg a szezon tematikáján is meg fog látszani.

Az aktuális szezon legnagyobb durranása egyértelműen a Battle Pass-be csomagolt Marvel kollaboráció volt. Deadpool megjelenésével történelmet írt a kiadó, arról nem is beszélve, hogy igazán magasra helyezték ezzel maguknak a lécet. Amit a harmadik szezonnal meg szeretnének ugrani, legalábbis Tabor Hill – youtuber – értesülései erről árulkodnak.

 

A videós úgy tudja, hogy a következő szezonban a DC képregény-univerzum egyik jól ismert alakja, Aquaman lesz az egyik főszereplő, éppúgy mint most Deadpool. A szuperhős mellé egy vízalatti pályarész is tartozni fog, ahogy Hill elhintette azt is, hogy személyre szabható esernyőket is kapunk majd az Epic Games-től. A női Black Knight Outfit érkezése pedig csak hab lesz a tortán.

Aquaman

A kép csupán illusztráció

Élvezetes szezont hozott össze az Epic a titkos ügynökökkel, de már nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen kontextusban érkezhet Aquaman nyáron.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×