Lám nem csak a balhé, a botrány, a kiakadás és a csöcsvillantás segít abban, hogy valaki befusson. Olykor elég csak jófejnek lenni.

Általában a streamerek igyekeznek a legjobbak lenni annak érdekében, hogy minél több nézőt, később akár minél több pénzt keressenek a Twitchen. Vannak olyanok, akik azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy nagyon jók egy adott játékban, botrány főszereplői lesznek, kiakadnak egy játék vagy közösség miatt, vagy éppen csöcsöt villantanak. Persze nem csak így lehet valaki népszerű, ugyanis néha elég ha csak egyszerűen jó fej, korrekt és jóindulatú valaki.

Erre jó példa most brohx_ esete, akinek műsora nem vonzott be különösen sok nézőt, legalábbis addig, amíg nem próbált meg gesztust tenni egy nézője felé. Ő maga is meglepődött azon, hogy egyszer csak valaki sok-sok feliratkozást ajándékozott a nézőknek. A streamer nem csak zavarba jött, de máris azon kezdett gondolkozni, hogyan tudná visszajuttatni a pénzt a nézőnek, hiszen azt gondolta, valamilyen tévedésről van szó.

„Nem szükséges feliratkozni, csak élvezd! Költsd a pénzt a családodra, ne rám” – tette hozzá brohx_.

Nos, bár a Twitch erre egyelőre nem nyújt lehetőséget a sub-giftek árát visszaadni, a gesztus után rendkívüli mértékben nőtt brohx_ nézettsége.

Kép forrása: StreamStats

Elég volt ehhez csupán bebizonyítania, hogy nem csak olyan streamerek tevékenykednek a platformon, akik a könnyű és gyors pénzszerzés miatt csinálják. Vannak, akik egész egyszerűen csak jól érzik magukat és szeretnek kommunikálni a nézőkkel. A srác egyébként kiváló fafaragásokat készít csatornáján, már csak ezért is érdemes belenézni.

Tudjuk persze, hogy nem ő az egyetlen, aki így csinálja, de jó látni egy példát arra, hogy ezzel a jófejséggel milyen eredményt ér el valaki.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×