Máris megtörténhet az év igazolása. A döcögő Team Liquid piacra dobta Doubleliftet, akire szinte azonnal le is csaphatott a TSM. Érdekes nyári szezon elé nézünk.

Beindult a játékospiac az USA-ban, sokak nagy meglepetésére ráadásul nem is kis névvel. Doublelift, az LCS leghíresebb lövésze válthat újból csapatot. Ám ezúttal egy régebbi állomáson köthet ki újra.

A legfrissebb információink szerint jelenlegi csapata, a Team Liquid cserét ajánlott a TSM-nek Doubleliftért, az AD Carry ugyanis szívesen visszamenne korábbi csapatához. Egyik klub sem teljesített kiemelkedően idén, így nem csoda, hogy mindkét oldalon változik a felállás nyárra.

Doublelifték nem sokat változtak tavaly óta, Broxah érkezett csak a csapathoz, a vízumbalhéja miatt kissé későn ugyan. A TSM oldalán nagyobb volt az átalakítás, Európából importáltak lövészt Kobbe személyében, visszavásárolták BioFrostot a támogató pozícióba és Dardoch lett a kezdő jungler.

 

Utóbbi felállásba érkezhet Doublelift, feltehetően Kobbe helyére. Hogy az európai játékossal mi fog történni ebben a helyzetben, még nem tudni, de lehetséges, hogy visszatér hazájába. Őt is érte kellemetlenség a vízummal, barátnőjét nem engedték be az országba, ráadásul a kialakult járványhelyzet miatt sokan azt mondják, erős honvágya lett a fiatal lövésznek. Egy biztos: ebben az esetben biztos találna magának csapatot Kobbe nyárra, több LEC csapat is összetenné a kezét, ha a dán náluk játszana.

Doubleliftnek stabil helye lehetne a TSM keretében, korábban volt már bajnok a csapattal, s a vezetőséggel is jó kapcsolatot ápol. A Liquid szeretné javítani a tavaszi botlását, Doublelift pedig újból relevánssá szeretne válni, a váltás mindkét félnek kedvező lehet. Ha pedig újból formába lendül a sztár lövész, a TSM is nagyot nyerhet az üzleten.

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×