Mióta a fejlesztők lefújták a Lite projektet, a PUBG mapokon ismét elszabadultak a csalók. Ráadásul egyre szemtelenebb módszerekkel rontják el mások játékát.

Különös tendencia indult ez a PUBG meccseken, a Lite lefújása óta. Miután ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy nem frissítik többet az ingyenes PUBG-ként beharangozott játékot, sokszorosára nőtt a szerveren látott csalók száma.

Talán úgy érzik, a PUBG ezzel tényleg megindult a lejtőn, most már bármit szabad, a fejlesztők úgyse tesznek majd semmit.

Éppen ezért már meg sem elégednek azzal, hogy wallhack segítségével átnézzenek a falakon. Átnéznek, de utána át is mennek a szilárd tárgyakon.

Egy másik beszámoló szerint már a teszt szervert is megszállták a csalók, hogy véletlen se lehessen nyugodtan kipróbálni az újításokat. A tendencia tehát egyértelműen látszik, a Lite lefújása óta új erőre kaptak a csalók. A kérdés már csak az, vajon a PUBG Corp. mit akar, vagy inkább mit tud tenni ellenük?

Miért fújták le a Lite projektet?

Adja magát a kérdés, de a helyes választ senki sem tudja. Elképzelhető az a forgatókönyv is, amit a csalók sejtenek, és a PUBG szép lassan tényleg leépít mindent. Előbb csak az ingyenes Lite-ot, aztán a rendes változatot is, végül csak a sok pénzt hozó Mobile marad, vagy talán az se.

De az is benne van a dologban, hogy a Lite-ra szánt erőforrásokat végre egyesítik a PUBG-n dolgozó fejlesztők munkájával, és rendet tesznek végre. Valljuk be, a PUBG rajongók inkább a másodiknak örülnének. De pár nappal a Lite lefújása után egyelőre még az első tűnik reálisnak.

 

 

×