Sok játékos panaszkodott Raze erős képességei miatt, a Riot meghallotta a visszajelzéseket, és úgy tűnik, módosítani is fognak.

A Polygon telefonos interjút készített Trevor Romleskivel, a Valorant vezető fejlesztőjével. Ebben hangzott el egyebek közt az is, hogy Raze képességeivel kapcsolatban sok visszajelzést kaptak, és látják, hogy szükséges a nerf.

Az elsődleges probléma, amit a játékosok felhoztak, az az, hogy Raze képességeit sokszor nehéz előre látni, és könnyű belefutni a sebzésbe. Ezzel szemben Brimstone vagy Sova ultija is ugyanannyira pusztító hatású, ám ott van annyi jelzés előre, hogy lásd, ha beleszaladnál.

 

Romleski azt is hozzátette, hogy Raze erőssége azért is feltűnő, mert ha valaki ügyesen játszik a karakterrel, akkor rengeteg sebzést oszt, és sok embert leterít. Ezzel szemben ha valaki jó meccset fut Cypherrel, a másik csapat számára nem feltétlenül ugyanannyira feltűnő, hogy hányszor kerülnek csapdába, vagy hányszor hiúsul meg a stratégiájuk azért, mert észrevették őket a kamerákon.

Szerintetek is szükség van egy Raze nerfre, vagy jó úgy a balansz ahogy most van?

×