Egy furcsa Apex Legends hiba arra utal, hogy a Revanant totemoszlopa néha nem működik rendeltetésszerűen és hagyja meghalni a játékosokat.

Az Apex Legends negyedik évadával mutatkozott be egy különös karakter, Revenant. A robotszerű bérgyilkos nem csak külseje miatt kelt riadalmat a játékosok többségében, de képességei sem ártatlanságról árulkodnak. Nos, úgy tűnik, az ő használata sem teljesen problémamentes, hiszen a Revanant bekerülése óta küzd bugokkal.

A játékosok szerint a Revanant Death Totem képessége túl gyenge, bár ez talán nem akkora probléma, mint az a bug, ami egyenesen hagyja meghalni a használóját. Egy videó alapján úgy tűnik, hogy az ulti hatása egyszerűen nem működik.

Ezt egy Reddit felhasználó, iCarnages bizonyítja be videójával, amin jól látszik a probléma. A játékos lerakja a Totemet, megküzd az ellenfelekkel, majd ugyanoda teleportál, ahol meghalt. Ahelyett, hogy a totemnél feléledt volna. Nyilvánvalóan furcsa és csalódást keltő az eset, és talán nem is egyedi.

Death Totem bug? from r/apexlegends

Ez alapján azonban nyilvánvaló, hogy az ulti nem működik rendeltetésszerűen. Bár azt nem lehet tudni, hogy egyedi, vagy általános hibáról van-e szó. Mindenesetre mostanában senki nem lepődjön meg, ha ilyet tapasztal. Ha a fejlesztők fülébe jut a hiba, remélhetőleg mielőbb javítják.

Te találkoztál már az említett Totem hibával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×