Úgy tűnik, hogy a nemrég indult Competitive Open Queue játékmódnak lehet jövője a játékban, ugyanis a fejlesztők szerint hamar népszerű lett.

A Blizzardnak köszönhetően a napokban felpezsdült az élet az Overwatch-ban, hiszen nemrég elindult az új frissítés és végre megérkezett Echo, teljes valójában. A hős szerepéről, képességeiről már írtunk egy összefoglalót. Mindeközben elindult egy teljesen új kompetitív játékmód is, a Competitive Open Queue, mely úgy tűnik, tetszik a közönségnek.

Az open queue tulajdonképpen egy kompetitív arcade mód, mely alapvetően a rendes versenyszabályzat szerint zajlik, ám nincs szerepkör korlátozás (role limit). A játékmód azonban az eredeti tervek szerint csupán 4 hétig tart.

Kép forrása: Overwatch

A játék veteránjai számára azonban ez nagyon jó szórakozás, hiszen így számos furcsa és szokatlan kompozíciót használhatnak. Ennek köszönhetően a játékmód tulajdonképpen fényes jövőre számíthat, legalábbis az érdeklődés fényében.

A Blizzard fórumain többen kifejtették véleményüket a játékmódról, tegnap pedig Jeff Kaplan, a játék rendezője utalt arra, hogy akár hosszabb ideig is bent maradhat.

„Jelenleg a játékmód jövőjéről beszélgetünk” – mondta.

Ezzel együtt megosztott néhány statisztikát is, ami megmutatja, hogy a különböző régiókban hogyan teljesített. Ez minden platformra vonatkozik. Észak-Amerika kivételével minden régióban egyre népszerűbb, különösen Dél-Koreában.

Kép forrása: Blizzard

Kaplan hangsúlyozta, hogy ezek a statisztikák csupán az első nap felmérésén alapulnak, bár megjegyezte, hogy ez a tendencia folytatódik.

Érdekes látni, hogy mely régiók és platformok hogyan reagálnak a különböző játékmódokra” – mondta.

Ha tehát továbbra is nagy népszerűségnek örvend majd a játékmód, még az is előfordulhat, hogy végleg bekerül a játékba. Te örülnél neki?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×