Az Overwatch új karaktere eszméletlen potenciált rejt magában. Ha a megfelelő kezek irányítják, egy veszett helyzetből is megnyeri a meccset.

Az Overwatch 2 megjelenése előtt már nem készül el több új hős a Blizzard képességekkel megspékelt fps lövöldéjébe, Echo viszont egészen biztosan nagy nyomot hagy majd mindenkiben. A kérdés csak az, hogy az ideg vet majd szét minket tőle, vagy sírunk majd tőle örömünkben.

A legjobb ulti. A. LEGJOBB.

Echo után a következő nagy dobás majd csak az Overwatch 2 megjelenése lesz.

Echo alap képességei is sok izgalmat tartogatnak, ezek azonban nem annyira brokenek, mint az ultija, ezzel ugyanis egy az egyben le tudja másolni bármelyik karaktert a pályán, megszerezve annak minden adottságát. Ha ez nem lenne elég, az ellopott forma közben legerősebb képessége villámgyorsan tölt, egyes karakterekkel akár három alkalommal is elhasználhatja mielőtt visszaváltozna.

Nem mindig van azonban a hangsúly az ulti jó használatán, egészen next level dolgokra is lehet használni az átalakulást, ha jól ismeri fel a helyzetet az ember.

A következő videót a Wooboosted nevű játékos töltötte fel a redditre:

Swapping to Rein with Echos Ult just in time to block D.Va bomb and land a big shatter!
byu/Wooboosted inOverwatch

A player éppen Echo-val próbálja megakadályozni, hogy az ellenfél csapat áttolja rajtuk a payloadot, mikor D.Va egy ultival közéjük repül. Ekkor egy szempillantás Reinhardt formáját veszi fel Wooboosted, lefedezi a robbanást, majd azonnal az ellenfelei közé charge-ol. Miután Ana meghal a falhoz csapás következtében, máris kész az ulti, mellyel az egész ellenséges csapat a földön találja magát.

Ezzel Wooboosted tulajdonképpen egyedül lehozta a teamfightot, kívülről pedig még csak nem is tűnt nehéznek. Bár a videó nagyon gördülékenynek mutatja, azért senki ne engedje meg, hogy becsapják. Echo-t ennyire jól használni nem könnyű.

A játékos brutálisan jó döntéseket hozott, és gazdagon volt ebben szerencse is, nem csupán skill.

Természetesen a reddit népe is elismerően nyilatkozott, a játékos döntéseit méltatják, no meg persze Echo teljesen broken ultimate képességét.

Comment
byu/Wooboosted from discussion
inOverwatch

Comment
byu/Wooboosted from discussion
inOverwatch

Comment
byu/Wooboosted from discussion
inOverwatch

Mi sem tudunk mást hozzáfűzni, ilyen az, mikor a karakter és az őt irányító játékos is abszolút topon van. Reméljük, hogy ezek után megnyerték a mérkőzést, ez lenne ugyanis a minimum egy ilyen meccs után.

Persze a Play Of The Game tuti egy random Moira ultié lett.

Nektek tetszik Echo? Jó lesz így és majd alkalmazkodik a közösség, vagy szerintetek gyengítenie kellene a Blizzardnak a következő frissítésben?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×